Istoric

Compania farmaceutica Delos Medica  a fost infiintata in anul 1996, obiectul de activitate fiind reprezentat de comercializarea produselor de uz veterinar ale unor prestigioase companii internationale precum: Sanofi, UpJohn, KRKA, Pfizer, Pharmacia etc.

Delos Medica a inceput productia proprie de medicamente de uz veterinar in anul 2003. Primele produse au fost premixurile medicamentate si pulberile hidrosolubile.

Din anul 2004 compania si-a extins activitatea in domeniul productiei de medicamente de uz veterinar. Astfel productia proprie de medicamente de uz veterinar constituie in prezent activitatea de baza a societatii, respectiv fabricarea de produse farmaceutice generice (antibiotice) si suplimente vitamino-minerale sub diferite forme de ambalare.

Fabrica:

In perioada 2006 – 2008 s-au realizat lucrarile de constructie a unei noi fabrici de medicamente. Fabrica a fost proiectata de un colectiv de specialisti cu o vasta experienta in domeniu iar spatiile de productie si fluxurile tehnologice fiind in conformitate cu normele GMP. Controlul produselor fabricate se efectueaza cu echipamente de ultima generatie de catre personal cu inalta calificare profesionala.

Fabrica are patru linii de fabricatie, in prezent fiind specializata in producerea de antibiotice sub forma de solutii orale, suspensii orale, pulberi si premixuri medicamentate, avand ca specii tinta animalele de ferma (pasari, porci, vaci, oi si pesti). Planuim lansarea unei linii de productie pentru tablete si solutii injectabile.

Spatiile moderne de depozitare si mijloacele de transport adecvate asigura respectarea normelor de calitate a produselor de la depozite pana la clienti.

Paralel cu activitatea de productie compania desfasoara prin departamentul de vanzari, o intensa activitate de comercializare a produselor proprii, precum si a unei game complementare de produse farmaceutice, de aditivi,  substante de decontaminare si suplimente nutritive, originale si generice importate de la producatori externi consacrati in domeniu. In acest sens Compania Delos este reprezentantul exclusiv pentru Romania al unor companii farmaceutice de profil din Marea Britanie, Italia si Spania.

Activitatea de comercializare este sustinuta permanent in teritoriu prin reprezentantii regionali de o puternica activitate de promovare si consiliere tehnica de specialitate, suportul tehnic fiind asigurat de specialisti in domeniu cu pregatire post-universitara.

Planurile noastre de viitor includ extinderea bazei noastre de clienti la nivel internațional: in Uniunea Europeana și dincolo de granițele sale.