Viziune

Noi la Delos Medica avem dorinta de a asigura pe termen lung sanatatea si starea de bine a animalelor de ferma, oferind medicilor veterinari si tuturor crescatorilor de animale produse la cele mai inalte standarde de calitate.

Principalii beneficiari ai produselor noastre sunt unitatile de crestere si exploatare a animalelor.

Oferim produse ce ne integreaza drept concurenti pe piata sanitar-veterinara.

Delos Medica ofera produse de uz veterinar fabricate in conformitate cu cerintele si normele Europene, norme obligatorii pentru intregul personal, ce se aplica in intreaga organizatie.

Fabrica noastra dispune de linii de productie si control de ultima ora care faciliteaza fabricarea produselor Delos Medica  in conditii de maxima eficienta si siguranta respectand in totalitate specificatiile normelor de lucru.

La Delos Medica avem dorinta de a ne imbunatati continuu standardele de lucru devenind un etalon de profesionalism pe piata interna si cea externa.

Managementul executiv al Delos Medica intretine o cultura organizationala orientata spre imbunatatirea continua a produselor realizate, a aptitudinilor si competentelor angajatilor sai, si a Sistemului de Management al Calitatii.

Veti gasi Delos Medica in Otopeni, pe strada Horia, Closca si Crisan, nr.81 Romania.

Pentru noi, principala preocupare este reprezentata de fabricarea de produse de cea mai buna calitate care sa asigure satisfactia partenerilor si clientilor nostri. Aceasta preocupare pentru calitate precum si liniile tehnologice performante de care dispunem sunt atuuri ce fac din noi un partener de incredere si un competitor demn de respect pe piata interna si internationala.

Delos are urmatoarele valori:

  • grija pentru animale
  • profesionalism
  • seriozitate
  • incredere
  • integritate
  • onestitate

 

Angajatii Delos sunt in permanenta instruiti si pregatiti pentru a realiza produse de ce mai buna calitate. Ei impartasesc viziunile Delos Medica asupra succesului fiindu-ne parteneri in realizarea obiectivelor noastre, fapt pentru care Delos tine foarte mult la motivarea acestora pentru performanta.

De asemenea, Delos Medica desfasoara un ansamblu de activitati de selectionare, antrenare si motivare pentru a asigura calitatea angajatilor sai.